Digitale sets of geprint

 

Bij GJK Music leveren we sets digitaal. Omdat tegenwoordig steeds meer muziek gescand wordt voor in de bibliotheek of het verspreiden naar leden. Omdat dit inscannen en kopiëren normaal gesproken illegaal is, bieden we een oplossing. Je krijgt de muziek in bruikleen met het recht om het te printen. Dit geldt alleen voor de vereniging die het koopt, hiermee is uitlenen dan ook verboden. Meer hierover lees je in Artikel 5 van de algemene voorwaarden.

Digitale set

Je bestelt een stuk. Na een week komt het eindelijk binnen. Maar dan moet de bibliothecaris het nog inscannen en kun je nog niet aan de slag met je nieuwe muziek. Bij GJK Music heb je daar geen last van. Je bestelt je set en ontvangt het direct in je inbox om te gaan printen of te verdelen onder je leden. Je bibliothecaris is blij, want die hoeft niet te scannen en jij kan direct gaan repeteren.

Toch gedrukt

Maar ja, dan moeten de leden het zelf uitprinten en zo een lekker dik vel voor je partij en een nette score is toch ook wel fijn. Ook geen probleem dan sturen we ook nog een gedrukte set op, of alleen de score als je dat wilt.

Neem contact op voor een gedrukte set.

Contact