Compositiecoaching

Geert Jan KroonBen jij componist, muzikant, dirigent en heb jij vragen over het componeervak? Hoe maak ik een stuk af? Hoe begin ik aan een stuk? Of misschien heb je vragen over hoe je je werk er goed uit laat zien of hoe je jezelf nu gaat verkopen in het uitgeversland.

Al deze vragen heb ik mee gestoeid en stoei ik soms nog mee. Maar voor veel van deze vragen heb ik een inmiddels een actieplan. De stappen die je kunt nemen om verder te komen in het componeren.

Ik werk nu tien jaar als componist en heb van werken gemaakt voor 1 of 2 muzikanten tot een uur durende show voor 750 muzikanten en heb het uitgeverslandschap leren kennen als uitgever, iets wat ik nu zelf doe. En daarnaast heb ik geleerd om een bedrijf te runnen met alle facetten van dien. Met die ervaring op zak denk ik dat ik jou als componist/docent/muzikant/dirigent kan helpen met de problemen die je tegenkomt in je componeer carrière.

Dirigenten, muzikanten en beginnende componisten benaderen me vaker om ze te helpen en door de lessen die ik hen gegeven heb, ben ik er zeker van dat ik ook jou op weg kan helpen naar de volgende stap.

Neem actie en maak een afspraak voor een eerste gesprek, zodat jij niet blijft zwemmen en de eerste stap kunt zetten naar je eerste compositie of de volgende stap in je carrière als componist.

Wil je direct meerdere coaching sessies vastleggen dan kan dat via de volgende opties:

1 sessie
3 sessies (één uur gratis)
5 sessies (één sessie gratis)