GJK Music gaat zelf uitgeven!

Zelf uitgeven is iets waar ik al een tijd mee bezig ben. En vanaf 2022 ga ik al mijn muziek in eigen beheer uitgeven. Dat betekent dat je mijn stukken vanaf nu in mijn webshop kunt vinden en op diverse andere plekken, zoals: AM Music, Sonolize en op verschillende plekken in het buitenland.

Als je niet wilt lezen, de video staat onderaan de pagina, daar vertel ik je zelf hoe het zit.

Wil je meer van deze info en me volgen op mijn reis als componist en uitgever schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Dit vieren we met korting

Om deze stap te vieren geef ik het hele jaar korting op je bestelling met een kortingscode. Deze kun je halen op deze pagina.

Waarom

Ik ga zelf uitgeven om verschillende redenen. Ten eerste wil ik graag flexibeler zijn en sneller kunnen reageren op de mogelijkheden die zich voordoen. Ten tweede omdat ik als componist mijn rechten zelf wil houden. Wat betekent dat ik niemand om toestemming hoef te vragen als ik werken wil verkopen, weggeven, opnemen, licenties wil uitgeven, etc… Daarnaast kan ik het op deze manier ook aanbieden op de plekken waar ik dat graag wil en de handelaren de marge geven die ze nodig denken te hebben.

Maar ik wil ook graag kijken naar mijn lay-out en als ik de ene week blauwe kaft leuk vind en de andere week een rode kaft, dan heb ik de vrijheid om daarin snel beslissingen te nemen.

Dit is niet omdat ik het niet goed vond op de manier waarop ik het deed, maar omdat ik graag zelf wil ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Zelf uitgeven is niet zomaar klaar

Om jullie als klant meer te helpen wil ik naast de muziek ook meer informatie gaan bieden. Door kortere nieuwsbrieven, door filmpjes en meer van dat soort content. Heb je specifieke vragen waarop ik een antwoord zou kunnen geven, stuur me een bericht en laat het me weten.

Maar eerst moet natuurlijk alle muziek in de nieuwe lay-out klaargemaakt worden. Dus mocht je stuk nu niet op de webshop staan, neem dan contact op en dan regelen we dat het stuk snel klaar is.

 

Terug naar blog