Nieuw album! Soaring the Sky door Oranje Grootegast

Het nieuwe album Soaring the Sky, opgenomen door Oranje Grootegast en Jan Werkman, komt maandag 13 februari uit op streamingplatformen zoals Spotify, YouTube Music en Apple Music.

De EP bestaat uit: Saint Lambert, geschreven voor Jeduthun Oldemarkt en mijn eerste 'echte' opdracht. Soaring the Sky, een openingswerk dat ik geschreven heb voor de Jeugdband van Crescendo Steenwijk. En Where Words Fail, het werk dat ik voor mijn vader schreef.

Het opnameproces was voor mezelf erg spannend, het was de eerste keer dat ik multi-track opnam en daarna zelf alles heb gedaan. Het orkest was goed voorbereid en klonk super goed, dus het opnemen verliep heel soepel.

De EP heeft de titel Soaring the Sky, omdat ik het gelijknamige werk in totale vrijheid schreef, zonder me druk te maken over regels en wat men er van zou vinden. Zo heb ik dit album ook benaderd: vrij en zonder belemmeringen. 

 

 

Hier vind je mijn Spotify-profiel, waar je het album vanaf maandag 13 februari kan vinden

 

Nieuw album! Soaring the Sky door Oranje Grootegast
Back to blog