Ongemakkelijke keuzes

Vandaag (maandag 18 oktober) begon ik de dag met hardlopen, ja serieus ik ben aan het hardlopen met Evy. En als ik dat doe, dan luister ik naar informatieve podcasts. Een van die podcasts is de six figure creative podcast.

Deze aflevering ging over moeilijke keuzes. (Luister hier) Soms moet je juist de keuze maken die je angst aanjaagt. Als een keuze je angstig maakt misschien is dat juist de stap die je nodig hebt. Maak consistent ongemakkelijke keuzes om jezelf in een stroomversnelling te brengen zegt de gast Scotty Russell.

Ik kan me voorstellen dat juist de dingen die je ongemakkelijk vind, je verder brengen dan alleen maar de veilig route nemen. Hoewel, onbedachtzaam maar wat doen vast ook niet de bedoeling is.

Ik heb soms plannen die ik niet doorvoer, omdat ik bang ben dat ze niet lukken, verkeerd aflopen of op een andere manier mislukken. Maar soms heb je een mislukking nodig om weer op een volgend pad te komen.

Ik ga in het vervolg hard nadenken over de dingen die ik eng vind en misschien toch vaker doorzetten en het maar proberen. Jij ook?

Wil je meer van deze info en me volgen op mijn reis als componist en uitgever schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Terug naar blog