Een afscheidscadeau voor Soli Brass

Afgelopen woensdagavond (19 juli 2023) nam ik afscheid van Soli Brass. Dit heb ik gedaan om meer tijd met mijn gezin door te kunnen brengen en me te gaan focussen op mijn dirigeren, componeren en bedrijf. 

Ik heb 10 jaar bij de club gespeeld waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Denk aan de NBK's, Dutch Open's, concerten, cd-opnames en vele andere dingen. Maar vooral aan 2021 toen we kampioen werden en het Europese Kampioenschap van 2023 in Malmö, waar ik toch even een iets kon afstrepen van de bucketlist.

Om de band te bedanken voor de mooie tijd en een herinnering aan al deze mooie dingen die we samen hebben beleefd, heb ik een afscheidscadeau geschreven. Dat is A Fond Farewell geworden, dit betekent een hartelijk afscheid. In de toekomst zullen we elkaar vast nog tegen gaan komen, maar voor nu ga ik gebruik maken van de tijd die vrijkomt. Het werk schuwt geen enkel brassband cliché en is door de gekozen toonsoort indrukwekkend om te horen, maar niet enorm moeilijk om te spelen.

 

Een afscheidscadeau voor Soli Brass
Terug naar blog
 • Verplichte werk Gouden Spiker Festival 2024

  Verplichte werk Gouden Spiker Festival 2024

  Voor het Gouden Spiker Festival 2024 mocht ik het verplichte werk schrijven voor de vijfde divisie fanfare en brassband.  Begin 2023 werd ik benaderd om een werk te schrijven voor...

  Verplichte werk Gouden Spiker Festival 2024

  Voor het Gouden Spiker Festival 2024 mocht ik het verplichte werk schrijven voor de vijfde divisie fanfare en brassband.  Begin 2023 werd ik benaderd om een werk te schrijven voor...

 • Catalogus najaar 2023

  Catalogus najaar 2023

  Ik zie overal prachtige catalogi verschijnen en dacht: "dan moet ik er ook maar aan geloven." Dus bij deze de catalogus van het najaar 2023 met de populairste stukken van...

  Catalogus najaar 2023

  Ik zie overal prachtige catalogi verschijnen en dacht: "dan moet ik er ook maar aan geloven." Dus bij deze de catalogus van het najaar 2023 met de populairste stukken van...

 • Een afscheidscadeau voor Soli Brass

  Een afscheidscadeau voor Soli Brass

  Afgelopen woensdagavond (19 juli 2023) nam ik afscheid van Soli Brass. Dit heb ik gedaan om meer tijd met mijn gezin door te kunnen brengen en me te gaan focussen...

  Een afscheidscadeau voor Soli Brass

  Afgelopen woensdagavond (19 juli 2023) nam ik afscheid van Soli Brass. Dit heb ik gedaan om meer tijd met mijn gezin door te kunnen brengen en me te gaan focussen...

1 van 3