Speciaal Kerstconcert Flevo Brass en Cantorij Emmeloord

Flevo Brass en Cantorij Emmeloord brengen op 16 december een speciaal kerstconcert. Koor en brassband spelen elk een eigen programma en verzorgen samen de wereldpremiere van Carols of Old.

Kerstmis is een tijd van zeer verschillende emoties. In de advent staat de geheimzinnigheid en verwachting centraal, terwijl tijdens de kerstdagen verwondering en vreugde overheersen. Al deze emoties komen terug in het bijzondere kerstconcert van brassband Flevo Brass en Cantorij Emmeloord.

Geert Jan Kroon, dirigent van Flevo Brass, componeerde speciaal voor deze gelegenheid een nieuw stuk. ‘Carols of Old’ is een rhapsodische vertolking van twee oude Engelse kerstliederen en heel geschikt voor brassband en koor. Daarnaast speelt de brassband enkele vrolijke kerstnummers.

Cantorij Emmeloord bestaat uit 18 enthousiaste zangers onder leiding van dirigente Co Jongsma-Hoekstra. Tijdens het kerstconcert zingt het koor onder andere werken van Lauridsen, Howells en Gjeilo.

En omdat kerstmis een tijd is van samen vieren, is er ook ruimte voor samenzang met het publiek onder begeleiding van Flevo Brass.

Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december om 20.00 uur in De Hoeksteen (Nagelerweg 2) te Emmeloord. U bent van harte wlkom. De entree bedraagt € 7,50 (inclusief consumptie). Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.