Categorieën
> 15:00 Brassband Duur Ensemble Fanfare Harmonie

Sound of the Middle Sea

Sound of the Middle Sea is geschreven voor het slot concert van “Lûd fan de Middelsee”. Het werk bestaat uit 10 delen (Origin, Episode 1, Terra, Episode 2, Aqua, Episode 3, Aer, Episode 4, Ignis en Quintessence). Origin gaat over de oorsprong van de Middelsee en introduceert de elementen. Terra (aarde) is een langzame dans die hard werk en de groei van het land weergeeft. Aqua (water) geeft de handelsgeest van de mensen rond de Middelsee weer. Aer (lucht) is een langzaam deel over contemplatie en rationaliteit. Ignis (vuur) geeft verwoesting weer. Quintessence is de finale waarin een vijfde element ontstaat uit de vier andere elementen. The episode vormen de links tussen de verschillende delen en worden geïmproviseerd. Tijdens deze episode wordt het verhaal van de Middelsee vertelt.

Het werk is voor geschreven voor een harmonieorkest, fanfareorkest, brassband, drumcorps en flex orkest. Delen uit dit werk kunnen los uitgevoerd worden. Neem contact met me op als je hier vragen over hebt.

HaFaBra, DC en Flex