Update Mei: AVG, concerten en premières

Het zijn roerige tijden: de AVG wordt van toepassing, de concerten stapelen zich op en liggen twee premieres in het verschiet.

In de laatste nieuwsbrief heb je de mogelijkheid om een aantal solo’s te downloaden wil je dit ook schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (AVG-proof natuurlijk!)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Algemene verordening gegevensbescherming

Om te voldoen aan de AVG moet je  expliet aangeven dat je mail wilt ontvangen bij de nieuwsbrief. Op de website staat inmiddels een Privacyverklaring en er zijn verwerkersovereenkomsten met verschillende partijen. Uiteindelijk veel werk voor de ZZP’er die bijna geen persoongegevens verwerkt.

Concerten

Zoals gezegd stapelen de concerten zich op en ik wil jullie graag op een aantal attenderen:

1 juni 19:00 Jeugdpresentatie en openbare repetitie Flevo Brass
2 juni 16:25 De Bazuin Ureterp Festival Schiermonnikoog
9 juni 16:00 Meet me at the Fountain Harmonie Akkrum
9 juni  Dutch Open Brassband Championships Soli Brass Leeuwarden
10 juni 17:00 Meet me at the Fountain Harmonie Akkrum
15 juni 19:30 Dubbelconcert Jeduthun Oldemarkt en De Woldklank
16 juni 17:00 Meet me at the Fountain Harmonie Akkrum
17 juni 17:00 Meet me at the Fountain Harmonie Akkrum
23-28 juni Summerschool Soli Brass Leeuwarden

Premières

De bovenstaande stukken zullen binnenkort in premiere gaan. One Night, One Tale gaat op 2 juni door Concordia Aldeboarn o.l.v. Gert van Veldhuizen. De solist is Fokke van Heel eerste hoornist van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Het stuk verhaalt over de legende van Scheherazade bekend van de vertellingen van Duizend-en-een-nacht.

Daarnaast gaat tijdens de Conducting Summer School 2018 Where Words Fail in première. Dit werk heb ik voor m’n vader geschreven die gelukkig van een ernstige ziekte is genezen. Het afgelopen Europese Brassband Kampioenschap heb ik met hem bezocht, waar ik vorig jaar dacht dat dat waarschijnlijk de laatste keer zou zijn.